/ Vårt lag /
Ett dedikerat team med lång erfarenhet
Bohes team består av erfarna personer som har en omfattande bakgrund inom att tillverka mögel. Varje medlem har också betydande hantverk, designfärdigheter och känsla för detaljer. Det hårt arbetande ledningsteamet ansvarar för att styra våra anställda att effektivt utföra dina beställningar. Med ett proaktivt team redo att betjäna dig kan Bohe höja din position på din målmarknad.
Wu Yunhu
- Grundare General Manager
Han tog examen från SuZhou University och studerade design under universitetet. Efter examen gick han med i det välkända japanska företaget Canon Group med sina egna utmärkta förutsättningar. Under sitt arbete på Canon Group lärde han sig japanska själv och hade utmärkt säljförmåga. 2013 började han sin självständiga entreprenörskarriär. Efter två år av nederbörd och polering grundade han officiellt Kunshan Bohe Precision Mould Co., Ltd. 2015. 2019 omvandlades och uppgraderades företaget, och Jiangsu Bohe Mould Technology Co., Ltd. grundades i Rudong, Nantong.
Vårt Team
Sedan 2001 har han varit engagerad i formkonstruktions- och tillverkningsindustrin och har mer än 20 års erfarenhet av tillverkning.
Zhang Bude
Biträdande chef
Hon har varit utsatt för utrikeshandelsnoteringar och export året runt. Hantera mottagande och förhandling av europeiska och amerikanska kunder.
Hu Yamei
Affärsansvarig
Han har 20 års arbetslivserfarenhet inom formindustrin och har stor insikt och tillverkningsförmåga i justering och modifiering av precisionsformar.
Kou Hanbing
Direktör för designavdelningen
Hon har varit utsatt för utrikeshandelsnoteringar och export året runt. Hantera mottagande och förhandling av europeiska och amerikanska kunder.
Qiu Rong
utrikeshandelschef
Ju bättre vi är, desto bättre mögel
Genom en hög laganda får Bohe-teamet en stark ansvarskänsla för att utföra uppgifter på bästa möjliga sätt. Och vår positiva och engagerande attityd gör att vi kan konstruera bättre form och tjäna dig bättre.