/ Our Company /
Din pålitliga partner inom mögelindustrin
Jiangsu Bohe mold Technology Co., Ltd. var tidigare känt som Kunshan Bohe Precision Mould Co., Ltd. Företaget ägnar sig huvudsakligen åt design och tillverkning av precisionsstansformar som t.ex. bilformar, 3C elektroniska formaroch forskning och utveckling av hushållsapparater, medicinsk utrustning, halvledarutrustning och automationsutrustning. Och produktion av olika icke-standardiserade kundanpassade delar.
Mer än 90 % av de anställda i företagets team har mer än 15 års erfarenhet av formindustrin. Det professionella tekniska teamet kan snabbt och exakt svara på kundernas krav på produktion. Ett bra servicesystem återspeglas i kunden från första förhör till produktansökan. Underhåll efter försäljning.
Som av 2021, företaget har erhållit mer än 20 högteknologiska patent. Den utmärkta produktkvaliteten gör våra stämplingsverktyg exporteras till Japan, USA, Tyskland, Mexiko och andra länder. Vi kommer att fortsätta att förnya oss inom teknik för att möta kundernas olika behov.
Några viktiga ögonblick i Bohes tillväxt
2015
Etableringen av Kunshan Bohe Precision Mould Co., Ltd. i Kunshan, Suzhou, Kina med en investering på 5 miljoner RMB. Huvudsaklig verksamhet: precision stämpling dö och dö delar bearbetning
2016
Erhållna import- och exporträttigheter ökade årlig omsättning med 115% jämfört med 2015
2017
Erhöll ISO9001 internationell certifiering. Samma år vann den det japanska utmärkelsen Customer Quality Improvement Award.
2018
Den snabba ökningen av utomeuropeiska marknader Japan, USA, Tyskland, Mexiko, etc. har blivit stora exportmarknader. Årliga valutatransaktioner JPY: 2.86 miljarder USD: 2.59 miljoner.
2019
Den strategiska platsen för Nantong Rudong att bygga en ny anläggning. Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. etablerades och konstruerades samtidigt.
2020
Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. gick i drift smidigt
2021
Börja aktivt expandera verksamheten på de europeiska och amerikanska marknaderna.
 2015
 2016
 2017
 2018
 2019
 2020
 2021
Mission & Vision
  • Företagsmål
    Bli ett utmärkt varumärke i formindustrin och betjäna fler högkvalitativa kunder runt om i världen
  • Arbetsfilosofi
    Jag förändras, jag växer, låt oss arbeta tillsammans.
  • Företagssyfte
    Kunden först, win-win-samarbete
Företagsfilosofi
Teknik + Kvalitet + Pris + Leverans = Perfekt service
Hög kaliber produktionsutrustning
För effektiv och exakt tillverkning förlitar vi oss på många internationella utrustningar som är gjorda för att hålla och hjälper till att producera komponenter i snabb takt för att uppfylla kvoterna.
Anpassa din Mögeldesign
Du får professionell rådgivning om din design, med professionell rådgivning stödd av många års erfarenhet av att tillverka många kunders form. Bohe är engagerad i att hitta en lösning som passar dina mål och budget samtidigt som du säkerställer att den färdiga formen dina specifikationer.
Vi gör skillnad För våra kunder
Våra kunder sträcker sig från små, lokala grossister till internationella varumärkesägare.
TOP CASE
FÖRSTYRNING, BAKSIDA
FORMING_RESTRIKING