/ Design & Engineering /
designs Backas av
Erfarenhet och marknadstrender

På Bohe har vi ett skickligt internt designteam som är dedikerade till att uppfylla dina behov av formanpassning. Vi har totalt 9 designers, inklusive 6 personer i ångmodulen, 2 i hushållsapparatgruppen, 8 personer med 12 års designerfarenhet och en månatlig produktionskapacitet på 25 formar.
Hantverk Född från Erfarenhet och färdigheter
Vi har ett nära samarbete med dig genom professionell konsultation för att välja rätt material och form. Bohes designers optimerar också din vision och gör den säljbar för din målgrupp med den prestanda och hållbarhet som de vill ha. Börjar som en enkel skiss på papper, varje form är smidd för att ge din vision liv. Med vår hjälp kan vi hitta en design som uppnår dina mål samtidigt som vi håller oss inom din budget.
4 problemfria steg i att konstruera din skräddarsydda form
01 Designinlämning
Designteamet studerar noggrant ditt koncept. Erfarna medlemmar i vårt designteam erbjuder en första skiss. Kommunicera med dig detaljerna
02 Snabbprovtagning
Bohe kommer att skapa ett GRATIS prov av din form baserat på den färdiga designen och skicka den till dig. Provet kan hjälpa dig att besluta om eventuella ändringar innan du går vidare till det sista steget.
03 Massproduktion
Efter att ha mottagit handpenningen fortsätter vi att tillverka din skräddarsydda form genom vår automatiska produktionslinje.
04 Förpackning och leverans
Dina färdiga beställningar packas ordentligt i din anpassade förpackning och skickas till dig genom pålitliga logistikföretag.